U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
gepaneerde pangasiusfilets

Knoflook Garnalen met Advocado

Het wordt bijna tijd voor:  BBQ-en

Delen via sociale media

gepaneerde pangasiusfilets

Gepost 2017/09/30

Gepaneerde Pangasius filets zijn zo gemaakt en lekker.

Wat heb je nodig:

pangasius filet 1 pp

eieren, paneermeel, bloem, kokosvet.

voor de saus:

2 dl zure room

2 dl creme fraiche

verse dille

2 el mayonaise

2 el mirikswortelsaus

 

Dep de visfilet droog met keukenpapier. Kluts de eieren. Haal de filets door de bloem vervolgens door het ei (nog een keer door de bloem en het ei voor een dikker korstje) en dan door de paneermeel.

Bak de filets in een braadpan met ruim kokosvet aan beide zijden bruin.

Voor de Dillesaus meng alle ingrediënten in een kom, snijd de verse dille fijn en voeg toe naar smaak. Houd wat takjes apart voor de garnering.  Eet smakelijk......

Afbeeldingsgalerie

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?