U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Kersensaus

Knoflook Garnalen met Advocado

Het wordt bijna tijd voor:  BBQ-en

Delen via sociale media

Kersensaus

Gepost 2017/12/29

Je hebt zoveel sauzen maar deze is ook lekker bij vlees..

Wat ga je hier voor gebruiken:

1 rijpe mango -- 1 perssinaasappel -- 1 citroen -- 300 gr ontpitte kersen (uilekgewicht) -- 30 gr kristalsuiker -- 0,9 dl kersenlikeur -- 1 flesje kriekbier -- 60 gr bessengelei -- 1 vanillestokje -- 2,5 dl kalffond -- 1 dl gevogeltefond -- 1/2 bosje bielook -- 3 teentjes knoflook.

En zo maak je het:

snijd de kersen in vieren, een paar hele apart houden, en de mango in kleine staafjes.pers de sinaasappel uit. snijdt de knoflook in kleine staafjes en blacheer ze kort, gelijk afkoelen en droog maken.

Karameliseer de suiker en giet er de kriekbier, kersenlikeur en sinaasappelsap bij, en vervolgens de gevogeltefond, kalffond en in lengte doorgesneden vanillestokje bij

Afbeeldingsgalerie

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?