U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Asperge (groen) soep met crostini's en rucola pesto

Knoflook Garnalen met Advocado

Het wordt bijna tijd voor:  BBQ-en

Delen via sociale media

Asperge (groen) soep met crostini's en rucola pesto

Gepost 2017/04/30

Groene asperges zijn het hele jaar te krijgen en komen uit spanje, italy en frankrijk

Nodig voor de pesto:

100 gram rucola

3 el geraspte kaas (parmezaan)

2 el ongezouten pistachnootjes

3 el olijfolie

rasp van halve citroen

Groene aspergesoep:

1 el olijfolie

1 sjalotje (gesnipperd)

500 gram groene asperges (in grove stukken)

6 dl kippen of groentebouillon

peper en zout

Garneren: rucola

Crostini's:

olijfolie

1 ciabattabrood (in sneetjes)

Pesto maken:

 alle ingrediënten in de keukenmixer en mixen tot een gladde massa

Groene Aspergesoep maken:

fruit de sjalot in de olijfolie, giet de bouillon erbij en breng aan de kook.

Voeg de aspergestukken erbij en laat 15 minuten koken.

Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.

Garneer met rucola en serveer met de crostini's en pesto.

Crostini's maken:

Bestrijk de sneetjes ciabatta met olijfolie.

Rooster ze in de oven of op de grill tot ze krokant zijn.

 

Afbeeldingsgalerie

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?