U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Tex Mex Chicken mini Pie

Knoflook Garnalen met Advocado

Het wordt bijna tijd voor:  BBQ-en

Delen via sociale media

Tex Mex Chicken mini Pie

Gepost 2017/11/13

Dit oven gerechtje is ook erg lekker, probeer de echte amerikaanse spullen te scoren..

Zoals het op internet is te vinden volgens amerikaans recept.

En het natuurlijk gemaakt en dat is wel zeer geslaagd...

 

Ingrediënten
 
∙ Voor 12 personen ( 1 pp)
Vlees
  • 1 (1.3 lb) rotisserie chicken
Groenten
  • 1/4 cup Cilantro
  • 1 (3 oz) can Old El Paso™ diced green chiles
Gekoeld
  • 2 Eggs
Specerijen
  • 1/4 cup Peppercorn ranch dressing
  • 1 cup Salsa
Bakken en specerijen
  • 1/2 cup Bisquick original baking mix
Zuivel
  • 1/2 cup Milk
  • 1 1/2 cups Pepperjack cheese
     

    Steps

    Hide Images
    • 1
      Preheat oven to 375°F.
    • 2
      In a large bowl, combine the shredded chicken, cheese, green chiles (if using!), peppercorn ranch and cilantro. Mix together with your hands until well combined.
    • 3
      In another smaller bowl, whisk together the Bisquick™, milk and eggs.
    • 4
      Lightly coat a 12-cup muffin tin with cooking spray.
    • 5
      Pour a Tbsp of the egg mixture into each muffin cup. Then place about 2 Tbsp of the chicken mixture on top of the baking mixture. Then spoon over 1 more Tbsp of the baking mixture on top of the chicken. (Continue for the remaining 11 muffin cups.)
    • 6
      Bake for 30 minutes, or until a toothpick is clean when inserted.
    • 7
      Serve garnished with more cilantro and your favorite salsa!

Tex Mex mini Pie getest

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?