U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Hoofdgerecht

Knoflook Garnalen met Advocado

Het wordt bijna tijd voor:  BBQ-en

Delen via sociale media

Gekruide gehaktballetjes in tomaat/basilicumsaus op rucola en spaghetti

 

500 gr mager rundergehakt

400gr tomatenblokjes

blikje tomatenpuree

theelepel salie

theelepel basilicum

1 ei

paneermeel

zak rucola

400 gr verse spaghetti

parmenzaanse kaas geraspt

zout en peper

klont boter of olijfolie

 

Doe het gehakt met het ei, paneermeel, salie, zout en peper in een kom en kneed het goed. maak er balletjes van  ong. 30 gr. van.

Bak de balletjes in de boter of olijfolie mooi bruin, doe de tomatenblokjes en het blikje puree erbij en de basilicum. laat dit op zacht vuur pruttelen.

De spaghetti in ruim water koken, verse duurt maar 4 minuten.

 

Leg op ieder bord een bodem rucola, hierbovenop spaghetti. schep er 4 of 5 balletjes bovenop met wat saus en gerspte kaas eroverheen.  Eet smakelijk.

Afbeeldingsgalerie

Cookie-beleid

Deze site maakt gebruik van cookies om informatie op uw computer op te slaan.

Gaat u akkoord?